Köszöntjük Önt a Tempó-Autósiskola weboldalán!

A „B+T Autós Kft.” 1990. január 1-től, azaz megalakulásától folyamatosan meghatározó része Tolna megyében a gépjárművezető képzésnek. Tulajdonosai a Kultúrált Közlekedésért Alapítvány, valamint a társaság tagjai. Két képzőszerve, a Tolna megyében található Tempó-Autósiskola, illetve a Baranya megyében működő Baranya-Autósiskola színvonalas szolgáltatásaival, teljeskörű kategóriás képzést nyújtva folyamatosan nyeri el ügyfeleink elégedettségét. 

  • Moped (M)
  • Motorkerékpár (A1 - AK - A)
  • Személygépkocsi (B)
  • Nehézpótkocsi-vezető "B" kategóriás vonójárművel (B+E)
  • Tehergépkocsi (C)
  • Nehézpótkocsi-vezető "C" kategóriás vonójárművel (C+E)
  • Autóbusz (D)

Kategóriás és szaktanfolyami képzéseink programakkreditáltak!

  • Tehergépkocsi-vezető alap- és továbbképzés (GKI)
  • Autóbusz-vezető alap- és továbbképzés (GKI)

A Tolna Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjával együttműködve regisztrált álláskeresőknek folyamatosan indítunk képzéseket (C, C+E, D, valamint Tehergépkocsi- és autóbuszvezető alap- és továbbképzés "GKI").

Célunk nem csak a jogosítvány megszerzéséhez minimálisan szükséges ismeretanyag átadása, hanem egy olyan oktatási szisztéma működtetése, amellyel közlekedési szemléletet és technikát honosítunk meg közlekedési kultúránkban. A szolgáltatásunkat igénybevevők személyes fejlődése által vezetnek el a sikeresebb élethez, a hatékony, eredményes közlekedési magatartáshoz.

Célunk megvalósításához a jól képzett oktatók mellett a legkorszerűbb (és folyamatosan fejlesztett) technika járul hozzá. Képzésünk közlekedésbiztonsági szempontok alapján szervezett, illetve korszerű gépjármű vezetéstechnikai programokat alkalmazunk. Ezekkel az eszközökkel minőségorientált képzést nyújtunk hallgatóinknak, amit a MSZ EN ISO 9001:2009 nemzetközi szabvány szerinti dokumentált minőségbiztosítási rendszer garantál. AL-1449 lajstromszámmal a FAT akkreditált felnőttképzési intézménnyé nyilvánította társaságunkat.

A Tempó Autósiskola emellett a társadalmi felelősségvállalás jegyében folyamatosan részt vesz az általános és középfokú oktatási intézményekben a közlekedés és drog korosztályos veszélyeinek ismertetésére szánt programokban. Aktív részesei vagyunk a városi, és megyei Balesetmegelőzési Bizottság munkájának.

"Nem elég azt mondani: Megteszek minden tőlem telhetőt. Amire szükség van, azt színvonalasan meg kell csinálni!"

Winston Churchill

Amennyiben bármely szolgáltatásunkkal kapcsolatban felkeltettük érdeklődését, megtiszteltetésnek vennénk, ha kérdéseivel megkeresne.

PageRank ikon ingyen

Belépés