Filozófiánk

Filozófiánk Tempó Autósiskola
Gépjárművezető-képzésben meglévő szaktudásunkkal és tapasztalatainkkal szeretnénk hozzájárulni országunk társadalmi és gazdasági haladásához oly módon, hogy segítjük az Embereket személyes fejlődésükben és abban, hogy a közlekedési magatartásukat képesek legyenek hatékonyabbá, sikeresebbé balesetmentessé és egyben emberibbé tenni.
Értéknek tekintjük, hogy a Magyar Gépjárművezető-képzés kiváló nemzetközi színvonalon áll. A munka minősége számunkra az igazi érték. Ezért folyamatosan mérjük oktatóink, előadóink és tanulóik megfelelési százalékát. Mindennapi munkánk állandó fejlődés eredménye. Ehhez folyamatosan ellenőrizzük és megújítjuk magunkat, válaszolunk a piac és a szakma változásaira.
Ápoljuk kapcsolatainkat, továbbképzéseken és tanácskozásokon veszünk részt. A tanulóinkkal, partnereinkkel, ügyfeleinkkel, való együttműködés alapja a megbízhatóság és korrektség, a felelősségvállalás, az etikus magatartás, a nyitottság a külső és belső visszajelzésekre, kölcsönös információcsere, a tudás közreadása, az őszinteség, a tanulók igényeinek legmesszebbmenőkig történő figyelembevétele.
Számunkra érték az Ember és alkotóereje. Az emberközpontú gépjárművezető képzés számunkra nem csak egy szakma a sok közül, de elhivatottság is. Ezért értéknek tekintjük magunkat és egymást.
Teljesítményünk megsokszorozódik azáltal, hogy az Emberek közötti különbségeket nem elutasítjuk vagy eltitkoljuk, hanem erőforrásként kezeljük. Egyéni és csapatszinten a kreativitást, a kezdeményező erőt és vállalkozó szellemet mint felbecsülhetetlen energiaforrást méltányoljuk és felhasználjuk.

Belépés