Rólunk

Filozófiánk

Filozófiánk Tempó Autósiskola
Gépjárművezető-képzésben meglévő szaktudásunkkal és tapasztalatainkkal szeretnénk hozzájárulni országunk társadalmi és gazdasági haladásához oly módon, hogy segítjük az Embereket személyes fejlődésükben és abban, hogy a közlekedési magatartásukat képesek legyenek hatékonyabbá, sikeresebbé balesetmentessé és egyben emberibbé tenni.
Értéknek tekintjük, hogy a Magyar Gépjárművezető-képzés kiváló nemzetközi színvonalon áll. A munka minősége számunkra az igazi érték. Ezért folyamatosan mérjük oktatóink, előadóink és tanulóik megfelelési százalékát. Mindennapi munkánk állandó fejlődés eredménye. Ehhez folyamatosan ellenőrizzük és megújítjuk magunkat, válaszolunk a piac és a szakma változásaira.
Ápoljuk kapcsolatainkat, továbbképzéseken és tanácskozásokon veszünk részt. A tanulóinkkal, partnereinkkel, ügyfeleinkkel, való együttműködés alapja a megbízhatóság és korrektség, a felelősségvállalás, az etikus magatartás, a nyitottság a külső és belső visszajelzésekre, kölcsönös információcsere, a tudás közreadása, az őszinteség, a tanulók igényeinek legmesszebbmenőkig történő figyelembevétele.
Számunkra érték az Ember és alkotóereje. Az emberközpontú gépjárművezető képzés számunkra nem csak egy szakma a sok közül, de elhivatottság is. Ezért értéknek tekintjük magunkat és egymást.
Teljesítményünk megsokszorozódik azáltal, hogy az Emberek közötti különbségeket nem elutasítjuk vagy eltitkoljuk, hanem erőforrásként kezeljük. Egyéni és csapatszinten a kreativitást, a kezdeményező erőt és vállalkozó szellemet mint felbecsülhetetlen energiaforrást méltányoljuk és felhasználjuk.

Etikai Kódex

Az etikai kódex célja, hogy alapelveivel és normáival támogatást nyújtson az Autósiskola szakoktatói, valamint a szolgáltatásokat igénybevevő megbízók, tanulók számára, elsősorban a képzés időtartama alatt.
Alapvető célunk, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsunk a tanulóinknak, melyek biztosítják közlekedési magatartásuk hatékonyságának növekedését, fejlődésüket a közlekedés és vezetés területén egyaránt. Ismereteinkkel tanulóink életének minőségi változását segítjük elő, munkánk során figyelembe véve a kulturális, etnikai, etikai különbségeket, a munkánkra, vonatkozó gazdasági és szakmai jogszabályok előírásait, valamint a kapcsolódó tudományterületek gyakorlatban alkalmazható eredményeit is. Etikai kódexünk tudatosan nem törekszik eleget tenni mindennemű elméleti és gyakorlati szakmai megközelítésnek, hiszen a különbözőségek a dilemmák számunkra természetesek, a szakma állandó fejlődésének, folyamatos megújulásának alapjait jelenti.
Teret engedve a többnézőpontúságnak szívesen cserélünk eszmét ügyfeleinkkel és szakmabeliekkel egyaránt, örömmel tanulunk bárkitől.

Bővebben...

Köszöntjük Önt a Tempó-Autósiskola weboldalán!

A „B+T Autós Kft.” 1990. január 1-től, azaz megalakulásától folyamatosan meghatározó része Tolna megyében a gépjárművezető képzésnek. Tulajdonosai a Kultúrált Közlekedésért Alapítvány, valamint a társaság tagjai. Két képzőszerve, a Tolna megyében található Tempó-Autósiskola, illetve a Baranya megyében működő Baranya-Autósiskola színvonalas szolgáltatásaival, teljeskörű kategóriás képzést nyújtva folyamatosan nyeri el ügyfeleink elégedettségét. 

 • Moped (M)
 • Motorkerékpár (A1 - AK - A)
 • Személygépkocsi (B)
 • Nehézpótkocsi-vezető "B" kategóriás vonójárművel (B+E)
 • Tehergépkocsi (C)
 • Nehézpótkocsi-vezető "C" kategóriás vonójárművel (C+E)
 • Autóbusz (D)

Kategóriás és szaktanfolyami képzéseink programakkreditáltak!

 • Tehergépkocsi-vezető alap- és továbbképzés (GKI)
 • Autóbusz-vezető alap- és továbbképzés (GKI)

A Tolna Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjával együttműködve regisztrált álláskeresőknek folyamatosan indítunk képzéseket (C, C+E, D, valamint Tehergépkocsi- és autóbuszvezető alap- és továbbképzés "GKI").

Célunk nem csak a jogosítvány megszerzéséhez minimálisan szükséges ismeretanyag átadása, hanem egy olyan oktatási szisztéma működtetése, amellyel közlekedési szemléletet és technikát honosítunk meg közlekedési kultúránkban. A szolgáltatásunkat igénybevevők személyes fejlődése által vezetnek el a sikeresebb élethez, a hatékony, eredményes közlekedési magatartáshoz.

Célunk megvalósításához a jól képzett oktatók mellett a legkorszerűbb (és folyamatosan fejlesztett) technika járul hozzá. Képzésünk közlekedésbiztonsági szempontok alapján szervezett, illetve korszerű gépjármű vezetéstechnikai programokat alkalmazunk. Ezekkel az eszközökkel minőségorientált képzést nyújtunk hallgatóinknak, amit a MSZ EN ISO 9001:2009 nemzetközi szabvány szerinti dokumentált minőségbiztosítási rendszer garantál. AL-1449 lajstromszámmal a FAT akkreditált felnőttképzési intézménnyé nyilvánította társaságunkat.

A Tempó Autósiskola emellett a társadalmi felelősségvállalás jegyében folyamatosan részt vesz az általános és középfokú oktatási intézményekben a közlekedés és drog korosztályos veszélyeinek ismertetésére szánt programokban. Aktív részesei vagyunk a városi, és megyei Balesetmegelőzési Bizottság munkájának.

"Nem elég azt mondani: Megteszek minden tőlem telhetőt. Amire szükség van, azt színvonalasan meg kell csinálni!"

Winston Churchill

Amennyiben bármely szolgáltatásunkkal kapcsolatban felkeltettük érdeklődését, megtiszteltetésnek vennénk, ha kérdéseivel megkeresne.

PageRank ikon ingyen

Szolgáltatásaink természetes velejárói

E-DRIVER System - Elektronikus Vezetési Karton, melynek segítségével vezetés közben is pénzt takarít meg magának!

 • + Alapítványi kedvezményt biztosítunk A és B kategóriákban
 • Kamatmentes részletfizetés
 • Igény szerint hétvégi tanfolyamok
 • Központunkban légkondicionált tantermek
 • Elméleti felkészités a legújabb prezentációs KRESZ programmal
 • Számitógépes Teszt-gyakorlási lehetőség minden kategóriában, az NKH által kiadott legújabb vizsgakompatibilis TESZT programon!
 • Minden hallgatónk részére biztosítást kötünk
 • Saját és bérelt tan- és vizsgapálya
 • Online KRESZ-teszt téritésmentes internetes használata
 • Ajándék filmsegédlet a jobb felkészülést segitve
 • Előzetes tudásszint felmérés, képzési tanácsadás

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Belépés