Rólunk

Általános szerződési feltételek

 

A B+T Autós Kft. Cg: 02-09010185- Tempó Autósiskola- Akkr. lajstromszám:AL-1449, Dd.RMK nytsz:03-0009-04, MSZ EN ISO: 9001:2001 által folytatott képzési tevékenységre vonatkozóan.

 

Bővebben...

2011: Egy új korszak érkezett el.

E-Driver Online

Valóban, számunkra és számodra is remélhetőleg, 2011 -ben, egy új korszak érkezett el... 

  1. Az általunk alkalmazott E-Driver System, azaz az Elektronikus Vezetési Karton méri az általad levezetett időt, a megtett távolságot és ezeknek mértékében számolja ki a fizetendő összeget.
  2. A vezetés közben és végén egyenleget számol, melyből a tanuló bent a gépkocsiban tudja, hogy hol tart, mennyit kell még vezetnie és fizetnie.
  3. Az otthoni számítógépeden visszanézheted merre, milyen útvonalakon  jártál oktatás közben, térkép alapján.
Bővebb információt találhatsz az E-Driver weboldalán!
 
E-DRIVER SYSTEM - Csak annyit fizess, amennyit vezetsz!
 
Ne várd a csodát, válaszd a Tempó-Autósiskolát!

Vállalkozási feltételek

1./ Képzőszerv:

B+T Autós Kft - Tempó-Autósiskola

Szekszárd, Kossuth L. u. 13-15., Tel.: 74/311-814

ISO 9001; DDRMK nytsz.: 03-0009-04; Akkreditációs szám: AL-1449

2./ Cégformánk: korlátolt felelősségű társaság (KFT)

3./ Cégbírósági bejegyzésünk száma: 02-09-01018532

4./ Képzési engedélyünk száma: 693/2/2006.

5./ Ügyvezetőnk neve: Keller László

      Iskolavezetőnk neve: Sáfrány József

6.-9./ Ügyfélfogadó helyeink:

  • Szekszárd, Kossuth u. 13-15. Tel.: 74/311-814, 20/207-9181; ügyfélfogadás: hétfőtől-csütörtökig: 8-16 óra, pénteken: 8-15 óra

10./ Általános tájékoztató

10/a. lásd a 6-9 pontokat

10/b-c. Beiskolázások minimum követelményei:

Bővebben...

Szülők számára

MosolyNem hisszük, hogy van olyan szülő, aki szívesen fosztaná meg gyermekét a szabad mozgás örömétől! Úgy gondoljuk, nincs olyan fiatal, aki ne szeretne szabadon közlekedni, élni, gyorsan célhoz érni! Türelmes oktatóink ehhez nyújtanak segítséget Önöknek ezentúl is.

A kétkerekűekkel (M moped, A1, A korlátozott) valamint A kategóriás motorkerékpárral történő közlekedés igénye mindig is meg volt. Az új nagy értékű motorok, mopedek nem mindenki számára elérhetőek, pedig 14-16 éves korban megszerzett jogosítvány nagyon jó alapot szolgáltat a gyerekeknek az általános, egész életükre kiható közlekedési kultúrájuk megalapozásához. Nincs későn 17-20 éves korban sem megalapozni ezt a közlekedési magatartást a "B" (úrvezetői) jogosítvány megszerzésével. A KRESZ-szabályok betartásának fiatalon történő elsajátítása, megtanulása jó hatással lehet életünk során a szabálytudatos magatartás formálására!

A megfelelő életkorban átélt szabadság, szabadon mozgás élménye, a szabályok időben történő elsajátítása növeli az esélyeket a sikerre. Türelmes és tapasztalt oktatóink ezt kínálják önöknek Tolna megye városaiban. Aki munkánk hátteréről, indítékainkról, filozófiánkról többet akar megtudni, keresse a TEMPÓ AUTÓSISKOLA helyi kirendeltségeit, és tekintse meg honlapunkat a www.tempo-autosiskola.hu cím alatt. Etikai kódexünk olyan értéket ápol, melyek - az önök akaratával és oktatóink támogatásával - garantálják a sikert!
Kollektívánk szakmai örököse azoknak, akik több tíz éve végzik a "hivatásos gépjárművezetők" képzését. Folyamatosan indítjuk tanfolyamainkat a magas kategóriákban ("C" tehergk, "C1" tgk, 7.5 t-ig, "C1+E", "C1+E" tgk. pótkocsival, "D1" kisbusz, "C1+E" kisbusz pótkocsival, "D", "D+E"busz) is. Talán nem mindenki tudja, hogy ha egy járműszerelvény megengedett legnagyobb össztömege meghaladja a 3,5 t-át, (pl. személygépkocsi. + utánfutó), akkor annak vezetéséhez "B+E" kategóriás jogosítvány is szükséges.

A nálunk végzett szállítmányozók - aktív vállakózóként vagy munkavállalóként - szükségét érezhetik a változó jogszabályok követésének. Ehhez szintén remek lehetőséget biztosít honlapunk, pl. a tesztlapos gyakorlás lehetőségével, továbbá ez e témakörökben szerzett szaktanfolyamaink (KKSZ - közúti közlekedési szolg. végzők szaktanfolyama).

Bár egyelőre még nem jelentkezett kielégítő igény, de megfelelő létszámú jelentkező esetén örömmel szervezünk "csúszós tréninget" és "közlekedési magatartást formáló tréninget".

Örömmel tartunk továbbképzéseket, gépjárműflottát üzemeltető intézményeknek, vállalkozásoknak, szívesen segítünk középiskoláknak és általános iskoláknak a mindenkori tanrend keretében végzendő közlekedésre nevelés területén.

Küldetésünk

Kiváló minőségű gépjárművezető képzéssel támogatjuk tanulóink és partnereink erőfeszítéseit, hogy olyan közlekedési szemléletet és technikákat honosítsunk meg közlekedési kultúránkban, melyek a szolgáltatásunkat igénybevevők személyes fejlődése által vezetnek el a sikeresebb, teljesebb és boldogabb élethez, a hatékony, eredményes közlekedési magatartáshoz.

A Tempó-Autósiskolában bevezetésre került az E-DRIVER System - Elektronikus Vezetési Karton, mellyel küldetésünket még pontosabban tudjuk véghezvinni, hiszen tanulóink még komplexebb, még színvonalasabb oktatásban részesülnek, mindamellett hogy csak percre pontosan annyit fizetnek amennyit vezetnek. 

Minden évszakban Baranya autósiskola

Minden évszakban... Négy keréken is elérheti céljait nálunk !

További cikkeink...

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Belépés